قیمت سکه و ارز
۱۳۹۱/۱۲/۰۸ - ۰۴:۰۰

سازمان ملل تشکیل کمیته حقیقت‌یاب درباره شهادت «جرادات» را خواستار شد

هماهنگ‌کننده ویژه و نماینده دبیرکل سازمان ملل در روند صلح تشکیل کمیته حقیقت‌یاب شفاف و مستقل درباره شهادت «عرفات جرادات» اسیر فلسطینی در زندان مجدو رژیم صهیونیستی را خواستار شد.

سازمان ملل تشکیل کمیته حقیقت‌یاب درباره شهادت «جرادات» را خواستار شد

به گزارش «سراج24» به نقل از خبرگزاری سما، در بیانیه سازمان ملل آمده است که «رابرت سیری» و معاون وی «جیمز ورلی» امروز با «سلام فیاض» نخست‌وزیر دولت انتصابی تشکیلات خودگردان و «صائب عریقات» رئیس تیم مذاکرات فلسطینیان دیدار و در جریان نتایج کالبدشکافی جرادات که با مشارکت پزشکان اسرائیلی و فلسطینی صورت گرفته است، قرار گرفتند.

در این بیانیه آمده است که سیری پیش‌بینی کرد که این کالبدشکافی در کمیته حقیقت‌یاب شفاف و مستقل در حادثه شهادت جرادات، پیگیری شود و نتایج آن به صورت علنی اعلام گردد.

وی تصریح کرد که سازمان ملل نسبت به جان اسرای اعتصاب‌کننده غذا احساس نگرانی شدید دارد و از مسئولان رژیم اشغالگر می‌خواهد که بر اساس قانون بین‌المللی، معیارهای انسانی را در بازداشت آنها رعایت کند.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴